Draugen FMK Nettsiden til dykkeklubben Draugen FMK i Trondheim er utviklet for å være et sosialt forum og et virtuelt møtested for klubbens medlemmer utenfor de faste ukentlige møtene. Den inneholder publiseringsverktøy for nyheter, aktivitetskalender og dokumenter, muligheter for opplasting av bilder, medlemsforum, kartapplikasjon for dykkested m.m.  
ZIP as Trondheimsbaserte ZIP as er en klesforretning som har spesialisert seg på stormote. Nettsiden er redesignet flere ganger siden jeg designet første versjon i 1997. Den presenterer virksomheten og dens ulike produktområder samt kontaktinformasjon. Bilder oppdateres etter hvert som klesmotene skifter.

 
Klinikk Audrey Klinikk Audrey er en hudpleiesalong i Kristiansund med et bredt utvalg av tjenester innen hud og kroppspleie. Behovet i forhold til nettsiden er å gi informasjon om hvilke behandlinger som tilbys, priser og hvordan man finner frem til og kommer i kontakt med klinikken. Nettsidens design forsøker å formidle en følelse av stil og eleganse.  
Tips to Toes Nail Art Tips to Toes Nail Art er en nyetablert negldesign-salong som holder til i Kristiansund. Behovet til salongen er å vise frem et utvalg av de negldesign som tilbys og gi informasjon om produktene til potensielle kunder, samt vise hvor de finner salongen. Designet er rettet mot et ungdommelig publikum (i alle aldre).  
Kattehotell Skatval Gård Hvorfor skal ikke katter også kunne unne seg litt luksus? Kattehotell Skatval Gård tar vare på katter mens eierne er bortreist. Plassering nært Værnes flyplass er ideell. Synlighet på internett er viktig for å tiltrekke seg nye kunder og opplyse om selskapets tjenester. For dette oppdraget er joomla brukt som CMS, slik at kunden selv kan oppdatere innhold på sitt nettsted.  
Evigfin Permanent Makeup For den som synes det er noe herk å stå foran speilet hver morgen og sminke seg, kan Evigfin gjøre dagen noe lettere. Behovet til Evigfin er å informere om sine tjenester og å nå frem til nye kunder gjennom internett. Et lett og lyst design er benyttet for å vise frem en seriøs bedrift, hvor hygiene og hensynet til kunden blir tatt på alvor. Informasjon om behandlingene er lett tilgjengelig.  
Evigfin Permanent Makeup
For den som synes det er noe herk å stå foran speilet hver morgen og sminke seg, kan Evigfin gjøre dagen noe lettere. Behovet til Evigfin er å informere om sine tjenester og å nå frem til nye kunder gjennom internett. Et lett og lyst design er benyttet for å vise frem en seriøs bedrift, hvor hygiene og hensynet til kunden blir tatt på alvor. Informasjon om behandlingene er lett tilgjengelig.
 
Kattehotell Skatval Gård
Hvorfor skal ikke katter også kunne unne seg litt luksus? Kattehotell Skatval Gård tar vare på katter mens eierne er bortreist. Plassering nært Værnes flyplass er ideell. Synlighet på internett er viktig for å tiltrekke seg nye kunder og opplyse om selskapets tjenester. For dette oppdraget er joomla brukt som CMS, slik at kunden selv kan oppdatere innhold på sitt nettsted.
 
Tips to Toes Nail Art
Tips to Toes Nail Art er en nyetablert negldesign-salong som holder til i Kristiansund. Behovet til salongen er å vise frem et utvalg av de negldesign som tilbys og gi informasjon om produktene til potensielle kunder, samt vise hvor de finner salongen. Designet er rettet mot et ungdommelig publikum (i alle aldre).
 
Klinikk Audrey
Klinikken, som ligger i Kristiansund, tilbyr et bredt utvalg av behandlinger innen hud og kroppspleie. Behovet i forhold til nettsiden er å gi informasjon om hvilke behandlinger som tilbys, priser og hvordan man finner frem til og kommer i kontakt med klinikken. Nettsidens design forsøker å formidle en følelse av stil og eleganse.
 
ZIP as
Trondheimsbaserte ZIP as er en klesforretning som har spesialisert seg på stormote. Nettsiden er redesignet flere ganger siden jeg designet første versjon i 1997. Den presenterer virksomheten og dens ulike produktområder samt kontaktinformasjon. Bilder oppdateres etter hvert som klesmotene skifter.
 
Draugen FMK
Nettsiden til dykkeklubben Draugen FMK i Trondheim er utviklet for å være et sosialt forum og et virtuelt møtested for klubbens medlemmer utenfor de faste ukentlige møtene. Den inneholder publiseringsverktøy for nyheter, aktivitetskalender og dokumenter, muligheter for opplasting av bilder, medlemsforum, kartapplikasjon for dykkested m.m.