Oversikt
URL: www.klinikkaudrey.no

Behov: Formidle det store utvalget av tjenester til nye og gamle kunder på internett. Positiv imagebygging og egenreklame.

Design: Klinikkens brede tilbud av ulike behandlinger gjenspeiler seg i en omfattende oversikt og prisliste. Utfordringen var å gi denne en sentral plass på siden uten at dette ble for overveldende og uoversiktlig for potensielle kunder. Dette ble løst ved å bruke en såkalt "trekkspillmeny". Behandlingstilbudene er organisert i grupper, og ved åpning av siden er kun overskriftene for hver gruppe synlige i en liste. Når man klikker på en av dem kommer detaljer og priser for behandlingsformer i gruppen til syne. Dersom man klikker på en ny overskrift, lukkes detaljene for den forrige gruppen før detaljene for den nye gruppen kommer til syne. Dette gir god oversikt og gjør det lett for kunden å finne det han leter etter.

For å øke synligheten til behandlingstilbudene i listen og for å skape bevegelse på siden, er det i et felt over prislisten satt opp bannerannonser, som skifter som et bildespill. Hver annonse er klikkbar, og åpner detaljvisningen for tilhørende produktgruppe i listen.

Et rosettmønster er et gjennomgående tema i designet. Dette mønsteret er hentet fra tapeten i klinikken. Tanken er at dette vil knytte websiden og klinikken sammen, og vil ha en gjenkjennende effekt for gamle kunder.

Teknisk løsning: Programmert i xhtml/css, php og javascript (+jQuery). Javascript/jQuery er brukt for å animere bytte av annonser øverst på hovedsiden for å skape dynamikk, samt for å styre "trekkspillmenyen" for prislisten. Google Maps API er brukt for kart. Funksjon for å linke til siden fra Facebook er lagt inn.

Websiden har en ekstremt liten "footprint", og tar til tross for et forholdsvis avansert design kun ca 400 kb plass på serveren. Dette gir en nettside som laster raskt, selv med lav båndbredde hos leseren.
 
Veien til klinikken
Googles karttjeneste (Google Maps API) er brukt for å vise hvor klinikken ligger. Dette gir et profesjonelt og interaktivt kart, hvor man kan zoome inn til gatenivå og enkelt få et inntrykk av hvor klinikken ligger.